Botoşani: Acoperişul unei locuinţe, prăbuşit sub greutatea zăpezii, peste proprietar

de A.M.P    |    10 Dec 2012   •   11:31
Botoşani: Acoperişul unei locuinţe, prăbuşit sub greutatea zăpezii, peste proprietar Foto: bgstructuralengineering.com

Un bărbat din localitatea Petricani din judeţul Botoşani a avut nevoie, luni dimineaţă, de ajutorul pompierilor, pentru a putea ieşi de sub acoperişul casei sale, care a cedat sub greutatea zăpezii, informează Agerpres.
   
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani, bărbatul de 47 de ani a rămas blocat în locuinţă, după ce aproape cinci metri pătraţi din acoperiş au căzut peste el.
   
"Proprietarul casei nu a fost rănit. Bărbatul a fost transportat de un echipaj SMURD la spitalul din Săveni, fiind un caz social", a afirmat Lupu.
   
Tot luni dimineaţă, lucrătorii ISU au intervenit pentru îndepărtarea unui arbore căzut peste două maşini şi un garaj, pe strada Dimitrie Brânză din municipiul Botoşani.
   
"Iniţial, pompierii au tăiat cu ajutorul unei drujbe crengile care acopereau cele două autoturisme şi le-au scos din zona respectivă. Se intervine la această oră pentru tăierea copacului care este căzut, în continuare, pe garaj şi prezintă pericol pentru trecători", a adăugat Lupu.
   
Un alt echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani a intervenit luni dimineaţă pentru tractarea unui microbuz dintr-un şanţ, între localităţile Răchiţi şi Mănăstireni. Microbuzul, în care se aflau opt persoane (şoferul şi şapte pasageri), se deplasa pe direcţia Săveni - Botoşani, iar la urcarea unei pante uşoare a derapat şi a ajuns în şanţul de pe marginea drumului. Pasagerii nu au fost răniţi.

Parteneri
x close