Antena 3 CNN Actualitate Botoşani. Două fetiţe, de 4 ani, respectiv 9 luni, opărite cu apă, se află în stare gravă la spital

Botoşani. Două fetiţe, de 4 ani, respectiv 9 luni, opărite cu apă, se află în stare gravă la spital

Botoşani. Două fetiţe, de 4 ani, respectiv 9 luni, opărite cu apă, se află în stare gravă la spital
Sursa foto: Foto: lyricsdog.eu
06 Mar 2011   •   12:22

O fetiţă de 4 ani şi sora ei de doar 9 luni au ajuns la spital cu arsuri grave, după ce s-au opărit cu apă clocotită. O oală plină cu apă lăsată pe sobă de mama lor a căzut peste cele două fetiţe. Femeia le-a lăsat singure în casă şi a ieşit să mai facă treabă prin gospodărie.

O femeie din comuna Leorda a ieşit în curte să dea mâncare la porci, în timp ce soţul ei era plecat la muncă în sat. Doi din cei şase copii ai familiei au rămas singuri în casă, lângă soba pe care se încălzea o oală cu apă. Când s-a întors, peste câteva minute, femeia a văzut oala răsturnată peste cei doi micuţi.

Un vecin a auzit strigătele femeii şi a sunat la 112. Micuţii au fost duşi la " Spitalul de copii" din Botoşani cu arsuri.

Fetiţa de 9 luni este în stare mai gravă, în timp ce sora ei, de 4 ani, a suferit arsuri pe 35 % din suprafata corpului. Medicii spun că ambele vor avea nevoie de cel puţin trei săptămâni de internare.

×
Subiecte în articol: fetite apa spital arsuri copii
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close