Antena 3 CNN Actualitate Botoşani. Un bărbat a suferit un preinfarct după ce Traian Băsescu a anunţat măsurile de austeritate

Botoşani. Un bărbat a suferit un preinfarct după ce Traian Băsescu a anunţat măsurile de austeritate

Botoşani. Un bărbat a suferit un preinfarct după ce Traian Băsescu a anunţat măsurile de austeritate
07 Mai 2010   •   22:45

Pentru unii, vestea adusă de preşedintele Traian Băsescu a căzut ca un fulger care i-a trimis direct la spital. În Botoşani, un bărbat a suferit o criză cardiacă puternică imediat după încheierea discursului preşedintelui.

Constantin Pancu, în vârstă de 59 de ani, urmărea la televizor declaraţiile preşedintelui Băsescu. Când a auzit că pensia sa şi a soţiei vor scădea cu 15% i s-a făcut rău. Simţea că se sufocă şi avea dureri în piept. Îngrijorată, soţia a sunat la 112 şi a chemat salvarea. La spital, medicii au reuşit să îl stabilizeze. A fost la un pas de moarte. Suferise un preinfarct.



?Păi, da, cum să nu mă afecteze? Cum? Dacă ţii un milion şi 400 de mii din pensie, nu? 15%. Îi mai ia şi nevastei mele un milion jumate. Sunt trei milioane odată. De unde mai cumpăr medicamente şi eu şi nevastă-mea şi trebuie să plăteşti şi atâtea?, a declarat Constantin Pancu.

Bărbatul se simte bine acum, dar medicii i-au recomandat să mai stea câteva zile în spital. Diagnosticul a fost unul îngrijorător: angină pectorală. Şi asta pentru că omul este pus să trăiască o dramă. Medicii l-au sfătuit pe bărbat să evite, pe viitor, şocurile, pentru că, într-o bună zi, unul i-ar putea fi fatal.

Observator

×
Subiecte în articol: infarct masuri austeritate
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close