Antena 3 CNN Actualitate Botoşani. Un pompier riscă să ajungă în puşcărie pentru că a lovit un băiat cu piatra în ochi (VIDEO)

Botoşani. Un pompier riscă să ajungă în puşcărie pentru că a lovit un băiat cu piatra în ochi (VIDEO)

Botoşani. Un pompier riscă să ajungă în puşcărie pentru că a lovit un băiat cu piatra în ochi (VIDEO)
19 Iun 2010   •   18:52



Un pompier din Dorohoi riscă ani grei de puşcărie pentru că a lovit un băiat de nouă ani cu o piatră în ochi. Puştiul voia să culeagă nişte vişine din curtea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi ar putea să nu mai vadă niciodată cu ochiul lovit.

Copilul ar fi fost avertizat, întâi, de pompier să coboare de pe gardul unităţii, dar nu ar fi ascultat, ba chiar ar fi început să înjure. Atunci, adultul s-a enervat, a luat o bucată de tencuială căzută pe jos şi a aruncat-o. I-a nimerit ochiul băiatului.

Întâmplarea a avut loc acum mai bine de o lună, timp în care pompierul a fost cercetat în libertate pentru fapta lui, iar puştiul a stat cu capul bandajat şi a făcut câteva vizite la spital.

A suferit şi două operaţii, şi a primit şi tratament. La următorul control, ochiul nu se vindecase deloc.

Medicii au recomandat părinţilor băiatului să mai vină cu el la control. Lucru care nu s-a întâmplat pentru că, spun ei, nu au bani. Mai au încă cinci copii, toţi mai mici decât puştiul lovit.

În funcţie de circumstanţe şi de purtare, subofiţerul care l-a lovit cu piatra pe băiat ar putea primi, potrivit codului penal, o pedeapsă cu suspendare. Asta în timp ce copilul lovit va rămâne, folosind tot un termen din codul penal, "sluţit" pe viaţă.



Observator

Foto: Observator

×
Parteneri
Motivul răpirii omului de afaceri moldovean dintr-o parcare din Capitală
x close