Antena 3 CNN Actualitate Brad de Crăciun împodobit, livrat direct acasă. Prețul începe de la 750 de lei

Brad de Crăciun împodobit, livrat direct acasă. Prețul începe de la 750 de lei

Brad de Crăciun, închiriat ”la cheie”. În acest an, bradul perfect e la un click distanță. Iar împodobirea e gata mai repede ca niciodată și, cel mai important, fără pic de efort.

Brad de Crăciun împodobit, livrat direct acasă. Prețul începe de la 750 de lei
de Silvia Țigănilă    |    17 Dec 2020   •   11:20

Radu Vaștag, basistul trupei Bere Gratis, închiriază pomi direct pregătiți pentru Crăciun. E deja la al treilea an și comenzile sunt tot mai multe, spune el. 

Radu împodobește brazi aproape oriunde: în locuințe, la companii și chiar în aer liber. Iar ca spațiul să capete aspect de sărbătoare nu durează mai mult de două ore. 

”Eu vin cu bradul la tine acasă și cu ornamentele, îl împodobesc după gustul tău, după locuința ta, după afacerea ta, după caracterul tău și după sărbători tot eu vin și îl ridic.

Cei care apelează la mine vor ceva special, ăsta e primul lucru pentru care mă apelează, vor ceva deosebit, ceva ce nu au mai văzut niciodată”, declară artistul Radu Vaștag.

Bradul de Crăciun, închiriat ”la cheie”

În plus, persoanele care apelează la acest serviciu economisesc și timp și efort. Odată cu plasarea comenzii se stabilește și perioada în care bradul va rămâne la client. 

Care este prețul unui astfel de brad de Crăciun, gata decorat

”De la 750 de lei pornesc prețurile și crește în funcție de dorința și de preferința fiecăruia”, a spus artistul.

Bradul de Crăciun, închiriat ”la cheie”

Afacerea cu brazi de închiriat a devenit o sursă tot mai bună de venit, mai ales în 2020, când artiștilor le-au scăzut încasările. 

”Am început acum trei ani, împodobind bradul cu niște prieteni, la ei acasă, și căutând cumva o idee. Și mi-a plăcut ideea asta”, a mai spus Radu Vaștag.
 

×
Subiecte în articol: brad Crăciun brad închiriat Radu Vaștag
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close