Antena 3 CNN Actualitate Învârtita ca la Brăila. Prefectul județului, dublă gafă în timp ce saluta Garda de Onoare

Învârtita ca la Brăila. Prefectul județului, dublă gafă în timp ce saluta Garda de Onoare

Subprefectul cu atribuții de prefect al județului Brăila, Simona Drăghincescu, a făcut o dublă gafă în timpul ceremoniilor dedicate Zilei Naționale a României. Ea s-a încurcat în timp ce saluta Garda de Onoare din cauza emoțiilor sau pentru că nu cunoaște protocolul aplicat în astfel de situații.

Învârtita ca la Brăila. Prefectul județului, dublă gafă în timp ce saluta Garda de Onoare
de Georgiana Adam    |    01 Dec 2020   •   16:21

Șeful județului Brăila a făcut două gafe în timpul ceremoniei. Prima dată, Simona Drăghincescu a făcut dreapta împrejur în fața Gărzii de Onoare și apoi s-a învârtit de două ori în loc înainte de a pleca din fața soldaților.

Ceremonia s-a desfășurat marți în centrul orașului Brăila, iar ulterior, Drăghincescu a postat un mesaj pe Facebook despre ziua de 1 Decembrie.

”Sărbătorim astăzi împreună Ziua Națională a României, cu recunoștință pentru sacrificiul și înțelepciunea înaintașilor noștri, care au făcut posibilă România Mare, dar și cu încredere și speranță în viitorul pe care noi, ca națiune, alegem să-l construim, în acord cu valorile democrației și libertății. Ca de fiecare dată, Ziua Marii Uniri este un îndemn la unitate, solidaritate și mândrie națională. 1 Decembrie ne amintește, an de an, că această națiune are forța de a-și împlini marile idealuri, chiar în pofida celor mai potrivnice circumstanțe istorice”, scrie în mesajul Simonei Drăghincescu, subprefectul cu atribuții de prefect al județului Brăila.

Simona Drăghincescu a fost numită subprefect al județului Brăila în luna iulie, iar în luna august a primit atribuții de prefect, după retragerea persoanei care ocupa această funcție.

×
Subiecte în articol: Brăila
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close