Antena 3 CNN Actualitate Unde a ajuns brânza lui Gigi Becali, donată pentru nunta lui George Simion

Unde a ajuns brânza lui Gigi Becali, donată pentru nunta lui George Simion

Nunta-festival organizată de George Simion a fost urmărită cu interes de milioane de români. Se pare că petrecerea i-a adus liderului AUR 400.000 de euro din donațiile participanților, dar și multe alimente.

Unde a ajuns brânza lui Gigi Becali, donată pentru nunta lui George Simion
Sursa foto: captura video/ Hepta
de Gabriel Dano    |    31 Aug 2022   •   20:01

Printre numeroasele cadouri s-au aflat și cele două tone de brânză primite de la Gigi Becali, pe care George Simion a luat decizia să o doneze. Liderul AUR a declarat în nenumărate rânduri că a direcționat din mâncarea rămasă către centre de copii și aziluri de bătrâni.

„Suntem într-un TIR frigorific unde avem mâncarea care a rămas după nunta de sâmbătă. Ne-a mai rămas ceapă, morcovi, cartofi, mai avem jumătate de tonă de cartofi. Mai avem mici, carne de pui, muştar şi multe alte alimente.”, a precizat Simion, pe Facebook.

„Mâine dimineaţă, le ducem pe toate la centre de copii şi azile de bătrâni, din Vâlcea şi din judeţele limitrofe. Avem voluntari pregătiţi. Uite, avem şi brânză de la nea Gigi, ne-au mai rămas 600 de kilograme. Vor ajunge acolo unde le e locul, la români”, a declarat George Simion, într-un material filmat, postat pe pagina sa de Facebook.

George Simion a dezvăluit câți bani a strâns la nuntă, cum îi va folosi și cum va trece darul de nuntă în declarația de avere

După ce în ultimele zile, în spațiul public, au fost vehiculate mai multe sume, în această seară, la Antena 3, George Simion a dezvăluit câți bani a strâns la nunta organizată la Măciuca.

"În numerar, am strâns 72.000 de euro. În total, darul de nuntă, cum a dat domnul Gigi Becali, cum a fost spectacolul pirotehnic, cum a fost apă, berea, o să ajungă în jur de 400.000 de euro. Acești bani îi voi trece transparent în declarația de avere, așa cum mă obligă legea", a spus George Simion, la Antena 3.

"Invit pe toată lumea să vadă exact cum am organizat și, din unele puncte de vedere, să dăm lecții și de marketing politic și de organizare.

Eu am anunțat, în luna februarie a anului viitor vom pune pe roate un spital mobil. Fac un apel că oamenii să doneze pentru realizarea acestui spital și vom folosi toate resursele pe care le avem la dispoziție, pentru a pune românilor care nu au acces la servicii medicale, pentru că stau în localități îndepărtate, nu mai există dispensare, sunt foarte mulți care nu se pot deplasa, să le punem la dispoziție acces la tratament medical.

În luna februarie vom începe.", a mai anunțat liderul AUR.

×
Subiecte în articol: George Simion
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close