Antena 3 CNN Actualitate Braşov. Cinci tineri au fost arestaţi, după ce au bătut şi sechestrat un paznic şi au furat 300 de kilograme de cablu

Braşov. Cinci tineri au fost arestaţi, după ce au bătut şi sechestrat un paznic şi au furat 300 de kilograme de cablu

Cinci tineri au fost arestaţi, vineri, la Braşov, pentru că au bătut şi sechestrat un paznic şi au furat 300 de kilograme de cablu de pe platforma unei foste uzine braşovene, informează Ministerul Public.

Braşov. Cinci tineri au fost arestaţi, după ce au bătut şi sechestrat un paznic şi au furat 300 de kilograme de cablu
Sursa foto: Foto: flickr.com
28 Iul 2012   •   13:36

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov au solicitat, vineri, instanţei de judecată, arestarea preventivă a inculpaţilor Ionuţ Beniamin Coscodar, Gheorghe, Marius şi Ion Borzos şi minorul C.C., pentru tâlhărie precum şi Bogdan Costel Negrea, pentru complicitate la tâlhărie.

Magistraţii Judecătoriei Braşov au admis cererea procurorilor şi au dispus emiterea unor mandate de arestare preventivă pe numele inculpaţilor majori pentru o perioadă de 25 de zile, iar pentru o perioadă de 17 zile, pe numele inculpatului minor.

În noaptea de 29 spre 30 mai 2012, inculpaţii Ionut Beniamin Coscodar, C.C., Gheorghe, Marius şi Ion Borzos cu ajutorul inculpatului Bogdan Costel Negrea, care i-a transportat cu autoturismul, s-au deplasat la platforma unei foste uzine din municipiul Braşov cu intenţia de a sustrage materiale feroase.

Întrucât au fost surprinşi de de paznicul societăţii J.V., inculpaţii l-au lovit cu pumnii, l-au băgat într-o baracă unde l-au ţinut-o până în jurul orei 5.30 apoi i-au luat telefonul mobil şi de alte bunuri, iar de pe platformă au furat aproximativ 300 de kilograme de cablu cu inserţie de cupru.

×
Subiecte în articol: tineri paznic furt kilograme cablu Brașov scandal
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close