Antena 3 CNN Actualitate Braşov. Garsonieră de lux, amenajată într-o şcoală plină de igrasie

Braşov. Garsonieră de lux, amenajată într-o şcoală plină de igrasie

Braşov. Garsonieră de lux, amenajată într-o şcoală plină de igrasie
Sursa foto: garsoniera
21 Aug 2009   •   17:01

O garsonieră de lux a fost amenajată într-o şcoală în care elevii învaţă în igrasie şi îngheaţă de frig pe timpul iernii. Inspectorii din Braşov au făcut această descoperire în comuna Racoş. Fosta conducere a şcolii - pe vremea căreia a fost amenajată garsoniera şi actualii directori se acuză reciproc de cheltuirea nejustificată a banului public.

Garsoniera este amenajată într-un corp de clădire proaspăt construit, la şcoala din Racoş. Investiţia totală depăşeşte 400.000 de lei.

Atmosfera din garsonieră contrastează puternic cu cea din restul şcolii. În de sala de sport, spre exemplu, este igrasie, iar în clase sobele abia fac faţă frigului, pe timp de iarnă.

Actuala conducere a şcolii spune că spaţiul a fost amenajat în timpul mandatului fostei directoare. Aceasta se apără susţinând că, la vremea respectivă, banii au fost folosiţi exclusiv în interesul elevilor.

Localnicii din Racoş sunt revoltaţi după ce au aflat că la şcoală banii au fost cheltuiţi pentru un astfel de lux.

Acum, în garsonieră nu locuieşte nimeni, iar conducerea şcolii vrea să găsească o utilitate, în folosul elevilor, pentru aceasta.

Antena 3

×
Subiecte în articol: garsoniera lux şcoală
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close