Antena 3 CNN Actualitate Braşov: O sută de familii au rămas fără apă, după ce administratorul a fugit cu banii

Braşov: O sută de familii au rămas fără apă, după ce administratorul a fugit cu banii

Braşov: O sută de familii au rămas fără apă, după ce administratorul a fugit cu banii
Sursa foto: Foto: ziarelive.ro
29 Iun 2011   •   18:03

Nu vor case luxoase ori vile cu piscină. Şi nici măcar să câştige potul cel mare la loto. O sută de familii din Braşov vor apă potabilă. De trei luni de zile, acesta e visul lor cel mai mare. Nu au nici apă caldă, nici rece. Şi nu nici o vină. Deocamdată, însă trăiesc un coşmar. Trebuie să care zilnic bidoane cu apă de la un pârâu din cartier. Iar apa de acolo nici măcar nu e potabilă.

"Am rămas cu nişte datorii enorme de pe urma fostului preşedinte şi al administraţiei proaste pe care am avut-o înainte", a declarat Elena Lazăr, preşedintele Asociaţiei de Proprietari.

Administratorul a încasat banii de la oameni şi s-a făcut nevăzut.

În fiecare zi, oamenii merg la un pârâu din cartier să-şi ia apă. Apa nu este bună de băut nici măcar dacă este fiartă, atrag atenţia medicii. Iar cine bea riscă să se îmbolnăvească grav.

"Colici abdominale chiar şi boli dezenterice acute, precum şi afecţiuni parazitologice şi intenstinale", atenţionează Mădălina Siminea, purtător de cuvânt la DSP Braşov.

Dar până ce datoria de 12.000 de lei nu va fi plătită, oamenii nu vor primi apă. Locatarii l-au reclamat la Parchet pe cel care i-a păgubit. Omul e însă de negăsit.

 


×
Subiecte în articol: apa familii Brașov bani
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close