Antena 3 CNN Actualitate Braşov. O tânără de 20 de ani a murit după ce s-a înecat cu mâncare

Braşov. O tânără de 20 de ani a murit după ce s-a înecat cu mâncare

Braşov. O tânără de 20 de ani a murit după ce s-a înecat cu mâncare
Sursa foto: Foto: Videonews
13 Mai 2011   •   22:44

O fată de numai 20 de ani din Braşov, supravieţuitoare a unui teribil accident de anul trecut, în care două dintre prietenele ei cele mai bune şi-au pierdut viaţa, a murit în urma unui incident stupid. Fata, al cărei trup a fost zdrobit în urma accidentului şi care încă se recupera, s-a înecat în timp ce mânca.

A fost un accident care a îngozit o ţară întreagă. După o seară plăcută, cinci prieteni se întorceau acasă. Maşina în care se aflau a lovit un stâlp cu o viteză ameţitoare. Cele două prietene ale Andreei au fost smulse din scaun şi aruncate la mai mult de cinci metri de maşină.

Una din fete a murit pe loc, cealaltă a murit în mâinile medicilor. Andreea a ajuns la spital, în comă. Timp de trei săptămâni, părinţii ei au crezut că n-o să se mai trezească. Apoi, Andreea a deschis ochii.

Acum a lovit trăsnetul. Andreea era cu mama ei la Mangalia, la Sanatoriul Balnear. Pentru câteva ore a părut că spiritul de luptător al Andreei va câştiga din nou lupta cu moartea.

Acum, mama Andreei nu mai vrea decât vrea ca tânărul care a condus maşina în seara fatidică de 10 octombrie 2010 să fie pedepsit.

 


×
Subiecte în articol: Brașov înecat moarta mancare
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close