Antena 3 CNN Actualitate Braşov. Sute de litri de bere "curg" la Oktoberfest, până duminică

Braşov. Sute de litri de bere "curg" la Oktoberfest, până duminică

Braşov. Sute de litri de bere "curg" la Oktoberfest, până duminică
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    09 Sep 2011   •   13:30

Celebrul festival Oktoberfest s-a mutat zilele acestea la Braşov. Organizatorii au pregătit sute de litri de bere, zeci de tone de cârnaţi, mititei şi carne la grătar. Bineînţeles că nu va lipsi muzica bavareză care va da un aer nemţesc sărbătorii braşovene.

În acest an, Oktoberfest a început cu două săptămâni înaintea marelui festival din Germania. Este o ediţie specială, iar organizatorii se pot lăuda că deja au prins experienţă.

"Avem destulă bere, avem destui cârnaţi, avem destui mici, deci important este să avem vreme frumoasă, deşi oricum suntem în cort şi nu depindem de vreme, dar depindem de oamenii cu voie bună", a spus preşedintele Clubului Economic German, Werner Braun.

Anul acesta, festivalul a luat amploare: cinci tone de cârnăciori, trei tone de tuhringeri, opt tone de mititei şi aproape 50 de dozatoare de bere sunt la dispoziţia turiştilor, care sunt aşteptaţi în cortul cu peste 5.000 la mese.

Oktoberfestul braşovean se încheie dumincă seara, iar organizatorii aşteaptă ca peste 100.000 de petrecăreţi să  le treacă pragul.

 


×
Subiecte în articol: festival Brașov bere carnati mici
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close