Antena 3 CNN Actualitate Braşov. Sute de pensionari s-au călcat în picioare pentru o pereche gratuită de ochelari

Braşov. Sute de pensionari s-au călcat în picioare pentru o pereche gratuită de ochelari

Sute pe pensionari din Braşov se trezesc cu noaptea-n cap, de două zile, ca să fie siguri ca prind o consultaţie oftalmologica şi ochelari gratis de la Crucea Roşie.

Braşov. Sute de pensionari s-au călcat în picioare pentru o pereche gratuită de ochelari
Sursa foto: Ochelari
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Mai 2009   •   23:24

Oamenii s-au aşezat la coadă încă din zori. Mulţi dintre ei nu ştiau că bonurile pe toate cele cinci zile de consultaţii au fost deja distribuite prin Casa de Pensii, aşa că au aşteptat răbdători ca cei 15 oftalmologi canadieni şi voluntarii de la Crucea Roşie să-i consulte şi să le dea ochelari gratuit.

După câteva ore însă oamenii au început să-i observe pe cei care intrau pe baza de bon. Bineînţeles că acest lucru a generat un val de comentarii şi nemulţumiri din partea celor care aşteptau la intrare. Totuşi, pensionarii au continuat să aştepte în faţa sălii de sport pe care voluntarii canadieni au transformat-o într-un uriaş cabinet oftalmologic. Afară nemulţumirile. Înăuntru: consultaţii, evaluări, tratamente şi ochelari, toate gratuite.

În două zile, 1.000 de oameni au primit deja ochelarii de care aveau atâta nevoie şi nu şi-i permiteau. În primele două zile de consultaţii, ambulanţa a intervenit de aproape zece ori ca să el acorde asistenţă oamenilor care au leşinat la coadă.

×
Subiecte în articol: Crucea Rosie casa de pensii
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close