Antena 3 CNN Actualitate Brigada Antitero a SRI, intervenţie cu Poliţia, după ce un hoţ de salam a intrat cu un pistol într-un magazin din Bucureşti

Brigada Antitero a SRI, intervenţie cu Poliţia, după ce un hoţ de salam a intrat cu un pistol într-un magazin din Bucureşti

Brigada Antitero a SRI, dar şi mai multe echipaje de Poliţie, au intervenit, seara trecută, într-un magazin din Bucureşti, după ce un hoţ de salam a intrat cu un pistol şi a încercat să se răzbune.

Brigada Antitero a SRI, intervenţie cu Poliţia, după ce un hoţ de salam a intrat cu un pistol într-un magazin din Bucureşti
Sursa foto: Antena 3
de Gina Vacariu    |    16 Feb 2022   •   12:26

Totul s-a întâmplat, seara trecută, într-un magazin din zona Dristor din Bucureşti, după un bărbat a intrat cu un pistol în interior şi i l-a arătat unui angajat.

Cu o zi înainte, bărbatul a fost prins în timp ce fura salam din magazin şi dat afară, iar aseară s-a întors pentru a se răzbuna.

Angajaţii magazinului au apăsat butonul de panică, iar la faţa locului au intervenit mai multe echipaje ale Poliţiei, dar şi un echipaj din cadrul Brigăzii Antitero a Serviciului Român de Informaţii (SRI).

Bărbatul a fost imobilizat şi dus la audieri, ulterior stabilindu-se că pistolul nu era unul letal. Totuşi, poliţiştii au deschis o anchetă, iar hoţul de salam este cercetat.

Potrivit unor surse, bărbatul nu ar fi ameninţat pe nimeni, însă angajaţii de la pază, care îl cunoşteau, l-au văzut cu pistolul la brâu, la vedere, astfel că au dat alarma.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Până la sosirea echipajelor de intervenţie, suspectul a reuşit să se facă nevăzut. Totuşi, poliţiştii au găsit pistolul, care era de jucărie, în curtea magazinului.

×
Subiecte în articol: dristor București pistol Brigada Antitero SRI
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close