Antena 3 CNN Actualitate Percheziţii la Brigitte Pastramă, într-un dosar de măşti de lux contrafăcute

Percheziţii la Brigitte Pastramă, într-un dosar de măşti de lux contrafăcute

Percheziţii acasă la Brigitte Pastramă, într-un dosar de măşti de lux contrafăcute vândute online.

Percheziţii la Brigitte Pastramă, într-un dosar de măşti de lux contrafăcute
Sursa foto: Facebook
de Alin Tarnovschi    |    22 Iul 2021   •   08:59

Brigitte Pastramă este vizată în dosarul poliţiştilor de la Investigarea Criminalităţii Economice, după ce ar fi vândut, prin intermediul unui site, dar şi pe o platformă cunoscută de comerţ, măşti de protecţie contrafăcute, reprezentând anumite branduri de lux.

În acelaşi dosar este suspectat şi Florin Pastramă. Ambii au fost ridicaţi de acasă de poliţişti şi conduşi la audieri.

"Astăzi, 22.07.2021, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, a pus  în executare un  mandat de percheziție domiciliară pe raza județului Ilfov, emis de Judecătoria Sectorului 2 Bucuresti, într-un dosar în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrafacerea unei mărci și punerea în  circulație de produse contrafăcute. 

Totodată, sunt puse în executare mandate de aducere emise pe numele a două persoane, care vor fi conduse la sediul Politiei Sectorului 2 pentru audieri.
Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2", se arată într-o informare a Poliţiei.

×
Subiecte în articol: briggite pastrama
Parteneri
Sondaj: Ce partid ar fi pe primul loc, dacă duminică ar avea loc alegeri
x close