Antena 3 CNN Actualitate BRomania a recunoscut că a consumat droguri. Are de plătit o amendă penală uriașă

BRomania a recunoscut că a consumat droguri. Are de plătit o amendă penală uriașă

Matei Dima, regizorul filmului Teambuilding, a fost prins în 2021 de polițiștii din Brașov conducând sub influența drogurilor. Acesta a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției cu procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești (Brașov).

BRomania a recunoscut că a consumat droguri. Are de plătit o amendă penală uriașă
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Flaviu Buboi
de Ştefan Petrică    |    30 Ian 2023   •   13:24

Actorul Matei Dima, cunoscut ca BRomania, a fost condamnat de instanță pentru că în urmă cu doi ani a condus drogat. Acesta a primit o amendă de 10.000 de lei după ce, la un control de rutină, a fost testat de polițiști, iar rezultatele au ieșit pozitive la cocaină.

Matei Dima a recunoscut acuzațiile și a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției.

A susținut însă, că nu s-a drogat înainte de a se urca la volan, ci că ar fi consumat substanțe psihoactive cu câteva zile înainte.

Potrivit Judecătoriei Zărnești, aceasta "admite acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat la data de 28.11.2022 de Parchetul de pe lângă Judecătoria Zărnești cu inculpatul Dima Matei, în dosarul de urmărire penală. În temeiul art. 396 alin.(2) cu aplicarea art. 480 alin. (4) C. proc. pen., condamnă pe inculpatul Dima Matei la pedeapsa amenzii penale de 10.000 lei (200 zile-amendă a câte 50 lei pentru fiecare zi-amendă) pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe”, prevăzută de art. 336 alin. (2) Cod penal”.

Decizia instanței nu este definitivă și poate fi contestată.

Citeşte şiUn tânăr de 32 de ani a fost prins drogat în trafic, în Sibiu

×
Subiecte în articol: BRomania drogat amendă penală
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close