Antena 3 CNN Actualitate Bucureştean, atacat de un urs în Munţii Bucegi (VIDEO)

Bucureştean, atacat de un urs în Munţii Bucegi (VIDEO)

Bucureştean, atacat de un urs în Munţii Bucegi (VIDEO)
02 Mai 2009   •   16:00

Staţiunile montane nu au rămas goale în această minivacanţă. Unii au ales ofertele pentru această perioadă, făcute de hotelieri, alţii şi-au luat cortul şi l-au instalat în Valea Cerbului. Variantă nu tocmai sigură deoarece în această dimineaţă, un turist a fost atacat de un urs în Munţii Bucegi.


Turistul bucureştean are 41 de ani şi a fost atacat de urs în timp ce se îndrepta de la Diham spre Cabana Mălăieşti, din Bucegi. Salvamontiştii din Râşnov, chemaţi de bărbat prin 112, l-au coborât de la cota 1.680 la baza muntelui, unde a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la spital.



Bărbatul a fost atacat de urs pe o potecă din Parcul Naţional Bucegi, fiind rănit la glezna dreaptă, potrivit salvamontiştilor din Râşnov, citaţi de Mediafax.

Ursul l-a lăsat în pace pe bărbat doar după ce a făcut acesta a făcut gălăgie şi a speriat animalul. După ce a scăpat de urs, bărbatul a sunat la Serviciul de Urgenţă 112, iar o echipă de salvamontişti din Râşnov a plecat spre cota 1.680, unde se afla acesta.

Bărbatul este conştient, dar foarte speriat, au precizat salvamontiştii.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: muntii bucegi
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close