Antena 3 CNN Actualitate Bucureştean de 61 de ani, ucis de unul dintre amanţii săi (VIDEO)

Bucureştean de 61 de ani, ucis de unul dintre amanţii săi (VIDEO)

Bucureştean de 61 de ani, ucis de unul dintre amanţii săi (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Intact Images
27 Iul 2010   •   23:00

În Capitală, un bărbat de 61 de ani a fost ucis cu mai multe lovituri de cuţit. Vinovat ar fi, se pare, unul dintre amanţii lui, într-o criză de gelozie. Cadavrul a fost găsit de iubitul oficial al bărbatului.

Mihai Popescu avea 61 de ani şi îi plăcea să crească şi să dreseze câini de rasă. Locuia cu Mitică, iubitul său mai tânăr cu 20 de ani, de care se îndrăgostise când a fost închis în penitenciarul din Turnu Severin. În ultima vreme, însă, lucrurile nu mergeau tocmai bine între ei.

"Dacă nu te întorci la mine, eşti un om terminat", i-ar fi spus Mihai iubitului său, cu câteva ore înainte să moară. Apoi nu a mai răspuns la telefon.

O vecină a sunat la 112 şi la faţa locului au sosit criminaliştii. Bărbatul zăcea într-o baltă de sânge, după ce fusese înjunghiat de 17 ori. Aproape toţi care intraseră în contact cu el erau consideraţi suspecţi. Judiciariştii au luat în calcul şi o posibilă datorie la cămătari.

La scurt timp, ofiţerii de la omoruri au descoperit o altă pistă. Bărbatul fusese ucis din dragoste. Autorul, potrivit anchetatorilor, este un tânăr de 30 de ani. Vecinii spun că era cel de-al doilea iubit al victimei.

Tânărul este acuzat de omor calificat şi este căutat de poliţie. Cine îl recunoaşte este rugat să sune imediat la 112.



Observator

×
Subiecte în articol: amant crima injunghiat
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close