Antena 3 CNN Actualitate Un bucureștean și-a creat propria cultură de canabis, acasă. Avea toate facilitățile

Un bucureștean și-a creat propria cultură de canabis, acasă. Avea toate facilitățile

Un bărbat din Bucureşti a fost reţinut pentru trafic de droguri de risc, în stare de recidivă. Acesta avea propria cultură de canabis, după ce îşi montase în casă o instalație improvizată.

Un bucureștean și-a creat propria cultură de canabis, acasă. Avea toate facilitățile
Sursa foto: DIICOT
de Silvia Preda    |    18 Mar 2022   •   22:36

"Măsura a fost dispusă după ce, la aceeași dată, a fost efectuată o percheziție domiciliară pe raza municipiului București, în urma căreia au fost descoperite și ridicate un număr total de 16 de plante de canabis și cantitatea de aproximativ 6,5 kilograme canabis.

De asemenea, în locuința percheziționată a fost identificată o instalație improvizată pentru culturi indoor", transmite DIICOT.

Ce au găsit polițiștii în casa traficantului

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"În cauză s-a reținut faptul că, în cursul anului 2022, inculpatul a înființat și întreținut, fără drept, o cultură de canabis, a cules și deținut în vederea comercializării fragmente de plante de canabis și canabis.

În cursul zilei de astăzi, inculpatul urmează să fie prezentat Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliție din cadrul B.C.C.O. București", arată un comunicat al DIICOT.

×
Subiecte în articol: droguri canabis
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close