Antena 3 CNN Actualitate Bucureştenii care au rămas fără locuinţe în urma incendiului din Sectorul 5 au fost cazaţi la hotel

Bucureştenii care au rămas fără locuinţe în urma incendiului din Sectorul 5 au fost cazaţi la hotel

Un număr de 19 persoane, între care 14 adulți și 5 copii, care nu mai pot locui în apartamentele afectate de incendiul de pe Calea Rahovei, din Sectorul 5 al Capitalei, au fost cazate la hotel, a declarat, miercuri seara, primarul Cristian Popescu Piedone.

Bucureştenii care au rămas fără locuinţe în urma incendiului din Sectorul 5 au fost cazaţi la hotel
de Georgiana Adam    |    11 Aug 2021   •   23:52

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, a convocat, miercuri seara, o ședință a Comitetului Local pentru Situații de Urgență, și a spus că 24 de apartamente au fost afectate de incendiul de pe Calea Rahovei.

Un număr de 19 persoane, între care 14 adulți și 5 copii, au fost cazate la hotel miercuri.

„Sunt persoane care au fost afectate, sunt persoane care astăzi nu mai pot locui până la remedierea apartamentelor în acele condiții, iar noi, ca autoritate locală (...) vrem să venim în sprijinul lor. (...) Noi i-am dus deja și i-am cazat la un hotel din București. Va dura până când vom începe remedierea fațadelor și lucrările care au fost afectate”, a spus primarul Sectorului 5.

Primarul a mai spus că joi va fi convocată o ședință a Consiliului Local pentru a se stabili cum pot cum pot fi ajutați cei care au avut de suferit după incendiul produs miercuri, mai ales că din unele apartamente nu mai poate fi recuperat nimic.

Un incendiu puternic a izbuncit miercuri la un bloc în curs de reabilitare termică de pe Calea Rahovei.

În total, au fost evacuați 38 de locatari, iar 7 au avut nevoie de prim-ajutor.

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close