Antena 3 Actualitate Bucureştenii au luat cu asalt terasele din Centrul Vechi

Bucureştenii au luat cu asalt terasele din Centrul Vechi

de Antena3.ro    |    18 Mar 2012   •   21:21
Bucureştenii au luat cu asalt terasele din Centrul Vechi
Sursa foto: Foto: INTACT Images

Străzile au fost pline în acest weekend. La fel şi parcurile. Iar în centrele vechi, s-au deschis terasele. Nimic nu mai aminteşte de iarna lungă şi geroasă, în marile oraşe. Soarele e cu adevărat darnic, de două zile. Iar azi ne-am bucurat de temperaturi care au trecut bine de 20 de grade. Fericiţi, oamenii au încercat prima bere la terasă pe acest an.

Bucureştenii au renunţat la hainele groase şi au ieşit la plimbare. De departe, cel mai căutat loc de promenadă este Centrul Vechi. Terasele au fost luate cu asalt.

Oamenii şi-au savurat băutura preferată în aer liber. Pasionaţii plimbărilor pe două roţi au profitat şi ei de vremea bună, iar pescarii s-au aşezat cuminţi pe malurile Dâmboviţei.

Natura a devenit cel mai căutat loc şi în Vestul ţării. La Reşiţa, parcurile şi pădurile au fost pline ochi.

În toată ţara a fost primăvară. Dacă ne uităm la maximele zilei am putea crede chiar că se apropie vara. Cel mai frig, dacă putem spune aşa, a fost la Constaţa şi Braşov, unde termometrele au arătat azi 18, respectiv 16 grade celsius. În majoritatea zonelor din ţară, însă, temperaturile au trecut de 20 de grade. Veştile sunt bune şi pentru zilele următoare. Temperaturile rămân la fel de ridicate, iar iarna nu dă semne că ar vrea să se întoarcă.×
Subiecte în articol: centrul vechi iarnă temperaturi plimbare
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close