Antena 3 CNN Actualitate Bucureştenii au stat la coadă din timpul nopţii pentru a prinde promoţie la ulei şi zahăr. O femeie a leşinat din cauza căldurii

Bucureştenii au stat la coadă din timpul nopţii pentru a prinde promoţie la ulei şi zahăr. O femeie a leşinat din cauza căldurii

Bucureştenii au stat la coadă din timpul nopţii pentru a prinde promoţie la ulei şi zahăr. O femeie a leşinat din cauza căldurii
Sursa foto: Foto: INTACT Images/EPA
24 Iun 2011   •   12:46

Sute de bucureşteni, în mare parte pensionari, au stat încă de joi noapte la coadă pentru a prinde promoţtiile unui supermarket din cartierul Rahova, din Capitală.

Magazinul a fost deschis vineri dimineaţă, iar oamenii au intrat în mod organizat, în grupuri de cate 50 de persoane. Oamenii spun că orice promoţie este bună, pentru că pensiile sunt foarte mici.

Uleiul şi zahărul sunt cele mai căutate produse aflate la promoţie, dar oamenii se pot bucura şi de alte produse mai ieftine cu ocazia inaugurării magazinului.

 


O femeie a leşinat în timp ce aştepta la coadă pentru a intra în supermarketul care oferă promoţii. Echipajul de ambulanţă a sosit la faţa locului.

Conform medicilor, este vorba de un caz de lipotimie. Având în vedere căldura şi condiţia femeii, aceasta fiind cardiacă, expunerea la soare ar fi trebuit să fie evitată complet. Pe lângă expunerea la soare şi căldura excesivă, alimentaţia necorespunzătoare şi deshidratarea au cauzat apariţia lipotimiei.

Acesta este al doilea caz apărut la persoanele care stau la coadă în faţa supermarketului.
 


×
Subiecte în articol: coada promotie magazin zahar ulei rahova
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close