Bucureştenii care circulă cu autobuzul, troleibuzul sau tramvaiul vor primi gratuit măşti sanitare

de S.T.    |    27 Ian 2020   •   14:59
Bucureştenii care circulă cu autobuzul, troleibuzul sau tramvaiul vor primi gratuit măşti sanitare Foto: Captură Antena 3

Societatea de Transport Bucureşti va pune la dispoziţia călătorilor măşti sanitare, a anunţat, luni, directorul general al STB, Andrei Creci, în cadrul comandamentului de urgenţă convocat la sediul Primăriei în contextul cazurilor de gripă înregistrate în Capitală.

„Ca element de noutate, anul acesta, STB intenţionează să achiziţioneze şi să distribuie către toţi călătorii care vor dori acest lucru măşti sanitare, pentru ca să fie prevenită şi mai mult apariţia unor focare de infecţie, mai ales în mijloacele de transport în comun", a precizat el.

Creci a adăugat că STB va achiziţiona servicii de dezinsecţie şi dezinfectare a mijloacelor de transport în comun, această activitate urmând să aibă loc pe timpul nopţii. Se va folosi cloramină, care va fi aplicată pe barele de susţinere, pe geamuri, pe scaune sau mânerele acestora.

Primarul general, Gabriela Firea, a menţionat că măştile sanitare vor putea fi distribuite de către conducătorul mijlocului de transport în comun sau de către controlori.

Bucureştenii care circulă cu autobuzul, troleibuzul sau tramvaiul vor primi gratuit măşti sanitare

 

Citiți și:

Număr de solicitări record la Salvarea București-Ilfov. Apel la populaţie: Luați legătura în primul rând cu medicul de familie pentru cazurile de viroze!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close