Antena 3 CNN Actualitate Bucureştenii se pregătesc de iarnă. RADET începe încărcarea cu apă a instalaţiilor de alimentare cu energie termică

Bucureştenii se pregătesc de iarnă. RADET începe încărcarea cu apă a instalaţiilor de alimentare cu energie termică

Bucureştenii se pregătesc de iarnă. RADET începe încărcarea cu apă a instalaţiilor de alimentare cu energie termică
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    07 Sep 2018   •   10:57

RADET Bucureşti anunţă că din data de 17 septembrie va începe încărcarea cu apă a instalaţiilor de alimentare cu energie termică şi roagă consumatorii să ia toate măsurile necesare pentru finalizarea lucrărilor la instalaţiile interioare din imobile.

„Acţiunea ( încărcarea cu apă a instalaţiilor de alimentare cu energie termică, n.r.) este necesară pentru pregătirea reţelei de termoficare în noul sezon de încălzire 2018-2019. (...) Rugăm consumatorii RADET să ia toate măsurile necesare pentru finalizarea lucrărilor la instalaţiile interioare din imobile, pentru a evita incidentele (inundaţii în apartamente) ce pot apărea odată cu încărcarea acestora. Asociaţiile de proprietari racordate la sistemul centralizat de termoficare trebuie să se asigure că instalaţiile interioare proprii de alimentare cu energie termică sunt în stare de funcţionare şi că lucrările din interiorul imobilelor sunt finalizate”, se arată într-un comunicat transmis vineri de regie.

Data privind începerea furnizării agentului termic pentru încălzire, conform HG 425/1994, modificată prin HG 337/2018, va fi anunţată ulterior, se mai arată în comunicat.

RADET furnizează energie termică pentru peste 8.200 de blocuri de locuinţe şi aproximativ 300 imobile, precum şi pentru aproximativ 5.100 de instituţii, obiective sociale şi agenţi economici. 

×
Subiecte în articol: energie termica RADET iarnă
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close