Antena 3 CNN Actualitate Bucureştenii vor plăti o nouă taxă

Bucureştenii vor plăti o nouă taxă

Bucureştenii vor plăti o nouă taxă
Sursa foto: Foto: freeimages.com
05 Ian 2016   •   11:56

Bucureştenii din Sectorul 6 al Capitalei ar putea plăti o nouă taxă de salubrizare. Asta pentru că administraţia locală, condusă de liberalul Rareş Mănescu, intenţionează să delege serviciul de salubrizare din tot sectorul unui nou operator.

Studiul de Oportunitate pentru delegarea gestiunii serviciului de salubrizare pe raza Sectorului 6 a fost deja aprobat printr-o hotărâre de Consiliu Local Sector 6, luată chiar la sfârşitul anului trecut., scrie b365.ro.




Bucureştenii din Sectorul 6 al Capitalei ar putea plăti o nouă taxă de salubrizare. Asta pentru că administraţia locală, condusă de liberalul Rareş Mănescu, intenţionează să delege serviciul de salubrizare din tot sectorul unui nou operator. Studiul de Oportunitate pentru delegarea gestiunii serviciului de salubrizare pe raza Sectorului 6 a fost deja aprobat printr-o hotărâre de Consiliu Local Sector 6, luată chiar la sfârşitul anului trecut.  - See more at: http://www.b365.ro/bucurestenii-vor-plati-o-noua-taxa-de-salubrizare-serviciul-de-curatenie-delegat-unui-nou-operator_243165.html#sthash.HEWKVyQy.dpuf

×
Subiecte în articol: taxa
Parteneri
Este Ziua mondială a râsului | Beneficiile terapiei prin râs, pentru sănătate
x close