Antena 3 CNN Actualitate Bucureşti: 30.000 de persoane au sărbătorit Anul Nou în Piaţa Revoluţiei

Bucureşti: 30.000 de persoane au sărbătorit Anul Nou în Piaţa Revoluţiei

Bucureşti: 30.000 de persoane au sărbătorit Anul Nou în Piaţa Revoluţiei
Sursa foto: Foto: mnsu.edu
01 Ian 2012   •   20:17

Petrecerea din Piaţa Revoluţiei a adunat şi în acest an un public numeros şi pus pe petrecere. Peste 30.000 de persoane au petrecut alãturi de LaLa Band, Smiley, Ştefan Stan, Dragoş Chircu, Voltaj şi Loredana, la concertul de Revelion organizat în Piaţa Revoluţiei de ProFM şi ProTV, informează Mediafax.
   
"Live Revolution" a fost prezentat de Dj-ii ProFM George Vintilã, Marius Onuc şi Mãdãlina Vintilã. Dupã un minunat foc de artificii, a apărut pe scenă şi invitatul surpriză al organizatorilor, Uwe Bossert, chitaristul şi producãtorul trupei Reamonn. El este de asemenea şi compozitorul piesei "Tonight", pe care Loredana a cântat-o pe scena "Live Revolution" în duet cu Dragoş Chircu şi acompaniatã la chitarã chiar de Uwe.
   
"De fiecare datã când am cântat cu Loredana a fost o experienţã senzaţionalã pentru cã îţi dã atâta încredere când te afli alãturi de ea pe scenã", a declarat Dragoş Chircu, pe care telespectatorii l-au urmãrit la "Vocea României". "A fost o onoare deosebitã sã cânt alãturi de ea şi de Uwe Bossert chiar piesa Tonight", a adãugat el.
   
Loredana, care de mulţi ani este nelipsită de pe scena din Piaţa Revoluţiei, a declarat: "Este o experienţã incredibilã, pe care o aştept an de an. Este deja o tradiţie, de zece ani dau startul anului nou din acest loc, unde tinerii au murit şi s-au sacrificat ca noi sã fim liberi".
   
Şi trupa Voltaj a fost prezentă să sărbătorească alături de fani noaptea de Revelion. "Ca de obicei, în Piaţa Revoluţiei, aproape de miezul noptii este arhiplin, lumea e exuberantã şi atmosfera e unicã", a declarat Cãlin Goia, care este prezent şi el la "Live Revolution" tot de zece ani.
   
Însã DJ-ul ProFM, George Vintilã, este cu siguranţã unul dintre veterani, el dând startul distracţiei de Revelion de 15 ani. "Ca de obicei, aşa cum ne-am obişnuit publicul, a fost un spectacol de calitate, iar cei care au urcat pe scenã demonstreazã cã sunt cu adevãrat vocile României, într-un super show în care s-a cântat live", remarcã George Vintilã.
   
CRBL, cãruia anul care s-a încheiat i-a adus şi postura de DJ la ProFM, a fost şi el prezent la eveniment. Acesta s-a arătat foarte încântat de prima sa participare în calitate de artist solo. "M-am bucurat foarte tare cã am putut sã transmit energia din fiecare searã de la ProFM şi miilor de oameni prezenţi în Piaţã. Cred cã printre ei mi-am vãzut şi prietenii imaginari, cum îmi place sã le spun celor care mã ascultã searã de searã la ProFM şi pe care doar îi aud sau mi-i închipui", a afirmat CRBL.

×
Subiecte în articol: Smiley loredana revelion Vocea Romaniei
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close