Antena 3 CNN Actualitate Bucureşti. 35 de şoferi au rămas fără permis sâmbătă noapte, în urma controalelor Poliţiei Rutiere

Bucureşti. 35 de şoferi au rămas fără permis sâmbătă noapte, în urma controalelor Poliţiei Rutiere

Bucureşti. 35 de şoferi au rămas fără permis sâmbătă noapte, în urma controalelor Poliţiei Rutiere
Sursa foto: Foto: Mediafax
30 Sep 2012   •   12:45

Peste 600 de şoferi au fost amendaţi contravenţional şi 35 au rămas fără permis de conducere în urma controalelor efectuate de poliţişti în traficul bucureştean, în noaptea de sâmbătă spre duminică, informează Poliţia Capitalei
   
Potrivit sursei citate, au fost aplicate 616 sancţiuni contravenţionale, dintre care 22 pentru conducerea unor autovehicule sub influenţa băuturilor alcoolice şi 63 pentru abateri prevăzute de Legea 38/2003 (Legea taximetriei).
   
Dintre cei 35 de şoferi care au rămas fără permise de conducere pentru nerespectarea legislaţiei rutiere, patru sunt taximetrişti, precizează aceeaşi sursă.
   
De asemenea, au fost constatate 12 infracţiuni la regimul circulaţiei, iar 35 de certificate de înmatriculare au fost retrase, în 11 cazuri fiind vorba despre pentru defecţiuni tehnice la autoturisme care efectuau transport persoane în regim taxi.
   
Controalele în trafic au fost efectuate, pentru a doua noapte consecutiv, de poliţiştii bucureşteni, cu sprijinul celor de la Inspectoratele Judeţene de Poliţie Giurgiu, Dâmboviţa, Călăraşi, Prahova şi Ialomiţa, alături de Secţia de Poliţie Autostrăzi şi sub coordonarea Poliţiei Române.

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close