Antena 3 CNN Actualitate Bucureşti: Accident grav cu doi răniţi, cauzat de viteza de peste 100 km/oră

Bucureşti: Accident grav cu doi răniţi, cauzat de viteza de peste 100 km/oră

Bucureşti: Accident grav cu doi răniţi, cauzat de viteza de peste 100 km/oră
Sursa foto: Foto: INTACT Images
21 Ian 2012   •   20:46

Goana pe şoselele din centrul Bucureştiului s-a terminat cu o cascadorie periculoasă, pentru un bărbat şi iubita lui. A gonit cu peste o suta de kilometri la oră si s-a oprit cu roţile în sus, într-o parcare, unde a mai avariat alte două maşini. Şi el, şi tânăra din dreapta, sunt răniţi. Dar, au scăpat cu viaţă.

Pompierii au lucrat contracronometru pentru descarcerea femeii. Ea a rămas blocată între scaun şi bord în maşina care se răsturnase.

Iubitul ei a reuşit să iasă din autoturism. Durerile din piept l-au lăsat fără putere, dar omul a reuşit totuşi să sune la 112. Atât el, cât şi iubita lui, au fost urcaţi în ambulanţă aproape în acelaşi timp.

Pompierii şi agenţii de la rutieră au rămas în urmă să înlăture orice pericol. Cu toţii au rămas uimiţi de faptul că cei doi pasageri au fost găsiţi conştienţi după o asemenea cascadorie. Martorii spun că bolidul ar fi avut peste 120 de kilometri pe oră. Ar fi ratat o curbă, a sărit peste două maşini dintr-o parcare şi s-ar fi răsturnat.

Ambele victimele au ajuns la spital în stare stabilă şi vor mai rămâne internate câteva zile. Poliţiştii efectuează cercetări ca să afle exact cu ce viteză rula maşina când s-a produs accidentul.

 


×
Subiecte în articol: cascadorie autoturism accident
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close