Antena 3 CNN Actualitate Bucureşti: Agenţia CFR nu mai eliberează bilete, după ce Electrica a tăiat cablurile

Bucureşti: Agenţia CFR nu mai eliberează bilete, după ce Electrica a tăiat cablurile

Bucureşti: Agenţia CFR nu mai eliberează bilete, după ce Electrica a tăiat cablurile
03 Oct 2008   •   13:53
EXCLUSIV Antena3.ro. Pe strada Brezoianu din centrul Bucureştiului zăceau vineri dimineaţă, pe o suprafaţă de câteva sute de metri, cantităţi mari de cabluri, care, conform spuselor riveranilor, au fost tăiate de reprezentanţii societăţii Electrica.
De la intersecţia bulevardului Regina Elisabeta cu strada Brezoianu, pe o distanţă de aproape zece magazine, cablurile furnizorilor de internet, cablu şi telefonie de pe stâlpii care aparţin societăţii Electrica au fost tăiate şi lăsate în plină stradă, acoperind o mare parte din trotuar.
Unul dintre angajaţii unui magazin de pe Brezoianu a declarat pentru Antena3.ro că respectivele cabluri ar fi fost tăiate vineri dimineaţa de reprezentanţii firmei Electrica.

Tăierea cablurilor a afectat activitatea agenţiei de voiaj CFR, care are sediul pe strada din centrul Capitalei şi care nu-şi poate desfăşura activitatea.
"Nu putem elibera bilete cu loc de joi dimineaţă de la ora 11:00 şi trebuie astfel să facem comandă telefonică la oficiul de rezervă. Momentan putem elibera doar bilete fără loc, pentru că nu s-a rezolvat nimic in privinţa cablurilor de pe Brezoianu, iar situaţia nu depinde de noi", au declarat pentru Antena3.ro reprezentanţii agenţiei de voiaj CFR.

Incidentul vine la cinci zile după ce un stâlp din beton, care aparţinea Electrica, a căzut pe strada Brezoianu, avariind o maşină. În cădere a tras după el alţi doi stâlpi. Nimeni nu a fost rănit, însă alimentarea cu energie electrică a locuinţelor din zonă a fost întreruptă.
La locul incidentului de luni au fost chemaţi şi reprezentanţii Electrica, care urmează să stabilească cine este vinovat de încărcarea cu prea multe cabluri a stâlpilor din zonă.
Un incident asemănător a avut loc la jumătatea lunii iulie şi pe strada General Berthelot.
Paula Safta, Antena3.ro

×
Subiecte în articol: electrica CFR
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close