Antena 3 CNN Actualitate Bucureşti - CEA MAI IEFTINĂ CAPITALĂ EUROPEANĂ pentru turişti

Bucureşti - CEA MAI IEFTINĂ CAPITALĂ EUROPEANĂ pentru turişti

Bucureşti - CEA MAI IEFTINĂ CAPITALĂ EUROPEANĂ pentru turişti
Sursa foto: Foto: tui-travelcenter.ro
12 Ian 2014   •   11:45
Bucureşti este cea mai ieftină capitală europeană pentru turişti, conform unui clasament realizat de portalul analitic Price of Travel. Cei care vizitează capitala României scot din buzunar aproximativ 80 de lei pe zi. 
 
Suntem ţara cu cea mai ieftină Capitală atunci când vine vorba de turism. Suntem pe primul loc în topul Europe Backpacker Index 2014. Pe locul doi şi trei se clasează vecinii noştri din nord şi din sud.
 
La polul opus, cei mai mulţi  bani plătesc turiştii care vizitează capitala Elveţie. O promenadă în Zurick costă peste 123 de dolari într-o zi. Turism scump au şi ţările nordice. În topul celor mai costisitoare capitale atunci când vine vorba de turism urmează Stockhom şi Oslo.
 
Spre comparaţie, capitala noastră are preţuri mult mai mici. Astfel o zi petrecută în Bucureşti costă doar 24 de dolari, aproximativ 80 de lei. Cei mai mulţi bani se duc pe mâncare. Aproximativ 40 de lei. O noapte la hotel costă  puţin peste 15 lei, iar restul banilor se duc pe băutură, transport, şi locurile vizitate. 
 
Printre atracţiile şi avantajele care sunt prezentante în dreptul capitalei noastre apar Casa Poporului, preţuri mici la toate produsele şi costuri de cazarea reduse. 
 

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close