Antena 3 Actualitate Bucureşti. Circa 300 de persoane participă la un miting anti-Băsescu, în Piaţa Victoriei

Bucureşti. Circa 300 de persoane participă la un miting anti-Băsescu, în Piaţa Victoriei

de G.S.    |    14 Iul 2012   •   11:22
Bucureşti. Circa 300 de persoane participă la un miting anti-Băsescu, în Piaţa Victoriei
Sursa foto: Foto: Mediafax

Aproximativ 300 de persoane, în majoritate membri ai Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, în Rezervă şi în Retragere (SCMD), participă, în Piaţa Victoriei din Capitală, la un miting anti-Băsescu, în care îndeamnă populaţia să vină la referendumul privind demiterea şefului statului.
   
Pensionarii militari au venit cu fluiere, steaguri şi pancarte cu mesaje printre care "Să mă trântiţi bine!", "Te aşteaptă nava Rahova" şi "Te-ai crezut pe vapor, ţi-ai bătut joc de popor".
   
Participanţii la miting, îndemnaţi de cei cu portavoce, scandează "Jos Băsescu!" şi "Veniţi la vot!".
   
O parte a pensionarilor militari au pancarte prin care arată că sunt de la filiale ale SCMD din Giurgiu, Brăila, Focşani, Botoşani şi Constanţa.
   
Organizatorii anunţaseră că mizează pe participarea a 12.000 de persoane.
   
Mitingul a început la ora 10.00 şi este programat să se încheie la 12.00, traficul rutier în zonă fiind restricţionat până la ora 13.00.
   
SCMD a hotărât să organizeze mitingul de sâmbătă în 9 iulie, la trei zile după ce Parlamentul l-a suspendat pe Traian Băsescu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close