Antena 3 CNN Actualitate Bucureşti, mica Veneţie: Locuitorii sectorului 5 se duc cu barca la magazin (VIDEO)

Bucureşti, mica Veneţie: Locuitorii sectorului 5 se duc cu barca la magazin (VIDEO)

Bucureşti, mica Veneţie: Locuitorii sectorului 5 se duc cu barca la magazin (VIDEO)
Sursa foto: barca
15 Feb 2010   •   10:44
ANTENA3.RO - EXCLUSIV ONLINE // Ploile abundente şi topirea zăpezii le-au dat bucureştenilor mari bătăi de cap şi au transformat capitala României într-o mare baltă. Locuitorii sectorului 5 par să fi fost cei mai afectaţi. Ca să ajungă la cel mai apropiat magazin pentru a-şi cumpăra o pâine, oamenii au fost nevoiţi să utilizeze...bărci gonflabile.

Materialul video care urmează prezintă condiţiile în care locuitorii sectorului 5 sunt nevoiţi să trăiască de fiecare dată când plouă. Apa până la genunchi şi noroaiele fac parte din viaţa de zi cu zi a acestora.

Protagonistul filmului este un locuitor al Capitalei care încearcă să ajungă la magazin. ?Mă duc la pâine. Locuiesc în sectorul 5 al domnului Vanghelie. Am plătit impozitul pe 12 ianuarie ca orice cetăţean român şi ia uite ce-mi dă domnul primar!? se plânge bărbatul.

Şi cum românul se pricepe cel mai bine să facă haz de necaz, bărbatul spune că va încerca să iasă şi în zilele următoare cu barca, "doar doar o prinde şi un peşte"...
CU BARCA LA MAGAZIN


Materialul a fost realizat pe strada Lavei din sectorul 5 al Capitalei în scopul de a trage un semnal de alarmă cu privire la condiţiile în care trăiesc o parte dintre bucureştenii plătitori de taxe. La realizarea acestui clip primăria sectorului 5 a contribuit cu decorul. Imaginile au fost trimise de un utilizator Videonews.ro.

Dacă aţi surpins imagini cu efectele ploii şi ale topirii zăpezilor, le puteţi trimite pe site-ul Videonews.ro.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: barca sectorul 5 zapada
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close