Antena 3 CNN Actualitate Se dau bani de la Primăria Capitalei! A șasea plată de dobânzi pentru obligațiunile emise în 2018

Se dau bani de la Primăria Capitalei! A șasea plată de dobânzi pentru obligațiunile emise în 2018

Municipiul Bucureşti anunţă deţinătorii de obligaţiuni simbol PMB28 că pe 23 aprilie va efectua a şasea plată de dobânzi anuale în valoare de 558,46 lei/obligaţiune.

Se dau bani de la Primăria Capitalei! A șasea plată de dobânzi pentru obligațiunile emise în 2018
Sursa foto: gettyimages.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Apr 2024   •   17:10

Conform unui comunicat transmis de Primăria Capitalei, Municipiul Bucureşti a realizat pe 23 aprilie 2018 o emisiune de obligaţiuni, în valoare totală de 555.000.000 lei.

"Societatea Depozitarul Central S.A. va asigura distribuirea sumelor de bani reprezentând dobânzi către Deţinătorii de Obligaţiuni, conform reglementărilor în vigoare aplicabile, Agentul de Plată desemnat fiind Raiffeisen Bank SA, conform prevederilor Prospectului de admitere la tranzacţionare aprobat prin Decizia ASF nr. 512/24.04.2018", transmite sursa citată.

Plăţile de dobânzi se vor realiza:

1) în contul participanţilor la sistemul de compensare, decontare, custodie, depozitare şi înregistrare al depozitarului central pentru investitorii care, la data de înregistrare 15.04.2024, aveau înregistrate obligaţiunile în conturile deschise la participanţii respectivi;

2) prin transfer bancar în contul deschis în RON, astfel cum a fost comunicat depozitarului central de către deţinătorul de obligaţiuni înregistrat în Registrul deţinătorilor, cu cel puţin 5 (cinci) zile calendaristice anterioare datei de plată a dobânzii şi respectiv, datei scadenţei, pentru deţinătorii care la data de înregistrare 15.04.2024 aveau înregistrate obligaţiunile în conturi deschise în Secţiunea 1 a Registrului depozitarului central.



Plăţile de dobânzi nu se vor realiza în numerar, cec, mandat poştal sau orice altă modalitate cu excepţia transferului bancar, conform secţiunii Termenii şi condiţiile Obligaţiunilor - pct. 7.4.

Rata dobânzii este de 5,6% pe an.

Mai multe detalii referitoare la plata dobânzilor pot fi solicitate la adresa de e-mail [email protected].

×
Parteneri
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!
x close