Antena 3 CNN Actualitate Bucureşti. Un tânăr care fura telefoane mobile pentru bani de etnobotanice a fost prins de poliţiştii din sectorul 5

Bucureşti. Un tânăr care fura telefoane mobile pentru bani de etnobotanice a fost prins de poliţiştii din sectorul 5

Bucureşti. Un tânăr care fura telefoane mobile pentru bani de etnobotanice a fost prins de poliţiştii din sectorul 5
Sursa foto:
14 Iul 2012   •   14:56

Un bucureştean de 21 ani care le-a luat altor trei tineri telefoanele mobile, după ce i-a ameninţat cu cuţitul, a fost prins de poliţişti în noaptea de vineri spre sâmbătă, la parcul Sebastian din sectorul 5, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Alexandru Niculae, conform Mediafax.
   
Infractorul, care are antecedente penale pentru furt şi este cunoscut drept consumator de etnobotanice, ar fi comis tâlhăriile pentru a-şi cumpăra astfel de substanţe cu banii obţinuţi din vânzarea telefoanelor mobile obţinute ilegal, potrivit unor surse judiciare.
   
În cursul zilei de vineri, el a tâlhărit doi tineri, pe care i-a deposedat pe telefoanele mobile după ce i-a ameninţat cu un cuţit, a precizat Niculae.
   
În noaptea de vineri spre sâmbătă, el a încercat să tâlhărească, în acelaşi mod, un al treilea tânăr, însă a fost prins în flagrant de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale ai Secţiei 18, a mai spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.
   
"Telefonul mobil luat de la a treia victimă a fost recuperat şi înapoiat proprietarului. Pe cele luate de la primii doi tineri tâlhăriţi a reuşit să le vândă foarte repede, astfel că se efectuează cercetări pentru recuperarea lor", a mai spus Niculae, care a precizat că toţi cei trei tineri tâlhăriţi au vârste de cel mult 20 de ani.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close