Antena 3 CNN Actualitate Bucureştiul - mare atracţie sexuală pentru turiştii străini cu plăceri extreme. Cât câştigă „Stăpâna“ Alina din dominarea clienţilor

Bucureştiul - mare atracţie sexuală pentru turiştii străini cu plăceri extreme. Cât câştigă „Stăpâna“ Alina din dominarea clienţilor

Bucureştiul - mare atracţie sexuală pentru turiştii străini cu plăceri extreme. Cât câştigă „Stăpâna“ Alina din dominarea clienţilor
25 Aug 2012   •   00:00

Bucureştiul e mai nou mare punct de atracţie pentru turiştii străini care îşi doresc aventuri mai mult decât deocheate. Timpurile în care clienţii plăteau damele de consum doar pentru sex au apus. Acum, pentru câteva minute sau ore străinii plătesc chiar sute de euro. Iar pe banii lui, clientul se lasă supus la cele mai nebănuite chinuri.

Stăpâna Alina face bani grei din pasiunile nebune ale clienţilor. Cere 100 lei pentru o jumătate de oră de bătaie, iar pentru sex, începe o negociere mai ceva ca la piaţă. Tariful ajunge la 100 euro pentru o şedinţă completă. Pentru români. Pentru străini, tarifele cresc.

Ziarele şi paginile de internet cu anunţuri matrimoniale sunt pline de stăpâne. Sunt cu sutele. O începătoare nu cere mai mult de 100 lei pe şedinţă - o profesionistă poate ridica preţul până la 1.000 de lei.

O şedinţă cu o astfel de domnişoară se poate încheia şi cu vânătăi serioase. Chiar cu răni grave. Mai mult, la profesionistele acestor practici nu ajungi prea uşor.

Autorităţile spun că tot ce fac aceste femei se numeşte tot prostituţie. Bătaia şi celelalte violenţe constituie infracţiuni doar dacă se face plângere. Până acum însă, poliţia nu a primit nicio reclamaţie.




×
Subiecte în articol: turisti straini prostitutie
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close