Antena 3 CNN Actualitate Bucureştiul şi-a depus oficial candidatura pentru găzduirea sediului Agenţiei Europene a Medicamentului

Bucureştiul şi-a depus oficial candidatura pentru găzduirea sediului Agenţiei Europene a Medicamentului

Bucureştiul şi-a depus oficial candidatura pentru găzduirea sediului Agenţiei Europene a Medicamentului
Sursa foto: Foto: Captură YouTube
de S.T.    |    01 Aug 2017   •   20:41

Bucureştiul şi-a depus oficial candidatura pentru găzduirea sediului Agenţiei Europene a Medicamentului, iar în flimul de prezentare este recomandat drept unul dintre cele mai sigure oraşe din Uniunea Europeană.

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, anunţă, marţi, pe Facebook, că România a depus oficial candidatura pentru a găzdui la Bucureşti sediul Agenţiei Europene a Medicamentului la Bucureşti, el postând şi filmul de prezentare a candidaturii ţării noastre, alături de alte 18 state ale Uniunii Europene.

Filmul de prezentare a fost postat şi pe pagina de Facebook a Ministerului de Externe, care spune că România este pregătită să găzduiască Agenţia Europeană a Medicamentului (EMA) şi să asigure o „tranziţie lină”: „Bucureştiul oferă condiţii de lucru şi condiţii de viaţă sigure şi excelente într-un mediu deschis, prietenos şi divers. Bine conectat şi accesibil, Bucureştiul este centrul economic, politic şi social al României”.

În filmul de prezentare este precizat faptul că România are o tradiţie veche în cercetarea medicală şi farmaceutică.

×
Subiecte în articol: victor negrescu
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close