Antena 3 Actualitate Bugetarii se pregătesc de proteste: Primul miting, pe 7 octombrie (VIDEO)

Bugetarii se pregătesc de proteste: Primul miting, pe 7 octombrie (VIDEO)

31 Aug 2010   •   11:59
Bugetarii se pregătesc de proteste: Primul miting, pe 7 octombrie (VIDEO) Foto: Intact Images

Bugetarii ies în stradă. Primul miting e programat pe 7 octombrie. Nemulţumiţi de tăierea salariilor, de grila unică de salarizare, dar şi de oferta guvernului în ceea ce priveşte valoarea salariului minim, profesorii, poliţiştii, personalul sanitar şi alţi bugetari declanşează o nouă rundă de proteste.

Şi agricultorii ameninţă cu proteste de stradă împotriva lipsei de politici a guvernului Boc. Pe 2 septembrie Federaţia Agrostar îşi va mobiliza sindicaliştii să protesteze în fiecare reşedinţă de judeţ.

După o săptămână, producătorii agricoli vor veni la Bucureşti, unde vor organiza un miting de amploare. Preşedintele Agrostar, Niculae Ştefan spune că Guvernul nu şi-a respectat angajamentele şi nu le-a dat subvenţii agricultorilor, aşa cum prevede legea.

Niculae Ştefan a cerut în repetate rânduri demisia ministrului Agriculturii şi a anunţat că aceasta va fi una din pricipalele revendicări din timpul protestelor.

Antena 3

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close