Antena 3 CNN Actualitate Bugetarii vor avea program fix: de la 8.00 la 16.00

Bugetarii vor avea program fix: de la 8.00 la 16.00

Bugetarii vor avea program fix: de la 8.00 la 16.00
Sursa foto: incont.ro
15 Feb 2012   •   15:37

Programul de lucru al bugetarilor s-a unificat, astfel că ministerele, prefecturile si instituţiile deconcentrate din ţară îşi vor desăşura activitatea între orele 8.00 şi 16.00. Secretariatul General al Guvernului a emis o circulară prin care programul tuturor instituţiilor de stat va fi armonizat.

Întrebat de ce a fost trimisă această circulară, premierul Răzvan Ungureanu a declarat că s-a dorit doar unificarea programului, negând că ar fi fost emisă în urma unor constatări că bugetarii nu respectă programul de lucru.

"Pur şi simplu am unificat programele de lucru în toate instituţiile administraţiei centrale. Asta este tot. Nu este absolut nicio altă problemă. Cred, de fapt, că într-adevăr ceea ce contează este ca timpul de lucru legal de la 8.00 la 16.00 să fie folosit cât mai bine. Asta este totul", a spus Ungureanu.

Programul tuturor autorităţilor publice a fost unificat, deoarece "unii începeau la ora 9.00, unii la 8.30, alţii la 8.00. Este o hotărâre bună pentru că programul trebuie să fie unitar la nivelul autorităţilor centrale şi la nivelul reprezentării din teritoriu, la prefecturi", a declarat Attila Deszi, secretarul general al Guvernului.

Deasemenea, acesta a declarat că din punctul de vedere al activităţii şi al colaborării între instituţii, este important ca fiecare minut să fie foarte bine gestionat., precizează Mediafax.

×
Subiecte în articol: bugetari institutii publice guvern
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close