Antena 3 CNN Actualitate Bugetul pe 2015 va fi votat în Parlament pe 21 decembrie. Vezi calendarul dezbaterilor

Bugetul pe 2015 va fi votat în Parlament pe 21 decembrie. Vezi calendarul dezbaterilor

Bugetul pe 2015 va fi votat în Parlament pe 21 decembrie. Vezi calendarul dezbaterilor
13 Dec 2014   •   12:58

Bugetul de stat pe 2015 va fi votat în plenul reunit al celor două camere pe 21 decembrie, chiar în ziua în care preşedintele Klaus Iohannis va depune jurământul de învestitură. Până atunci, documentul va fi depus la comisii şi se vor dezbate amendamentele aduse pe marginea lui.

Birourile Permanente ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au stabilit astăzi calendarul dezbaterilor.

"Conform deciziilor luate de Birourile Permanente reunite, de astăzi până luni la orele 12,00 se vor depune amendamente de către grupurile parlamentare. Luni va avea loc centralizarea şi gruparea amendamentelor cu ordonatorii principali de credite în aşa fel încât marţi de dimineaţă să aibă loc şedinţele comune ale Camerei Deputaţilor şi Senatului pe diverse domenii în prezenţa miniştrilor pentru domeniile respective", a spus vicepreşedintele Senatului, Cristian Dumitrescu, la finalul şedinţei Birourilor Permanente.

"Miercuri începe dezbaterea în Comisia de buget, finanţe a Camerei şi Senatului, dar există o solicitare aprobată din partea Birourilor Permanente reunite ca, de fapt, cele două comisii să poată să înceapă să lucreze de marţi. De ce? Sunt o serie de aspecte ale bugetului care sunt mari consumatoare de timp, care pot fi făcute înainte de a avea avizele de la Comisiile de specialitate. Joi, la sfârşitul programului, până când se va putea, târziu, de obicei se lucrează foarte intens în Comisiile de buget-finanţe, astfel încât joi seara să fie depus raportul", a completat Dumitrescu.


 

×
Subiecte în articol: buget parlament Klaus Iohannis
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close