Antena 3 CNN Actualitate Bulevardul Iuliu Maniu a fost modernizat. Ce alt bulevard important va intra în reabilitare - VIDEO

Bulevardul Iuliu Maniu a fost modernizat. Ce alt bulevard important va intra în reabilitare - VIDEO

Bulevardul Iuliu Maniu a fost refăcut de la zero cu peste 65.000 de metri pătraţi de spaţiu verde, 770 de copaci au fost plantaţi pe scuarul central, iar şoferii care intră în oraş prin această zonă, îşi pot lăsa maşinile în noile parcări de tip park&ride din apropierea gurilor de metrou.

Bulevardul Iuliu Maniu a fost modernizat. Ce alt bulevard important va intra în reabilitare - VIDEO
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
19 Dec 2019   •   17:22

Bulevardul Iuliu Maniu a fost reamenajat în totalitate şi a devenit cartea de vizita a sectorului 6. Odată cu reabilitarea infrastructurii, zona a devenit atractivă şi pentru investitori, care au preferat să îşi mute birourile aici.

În apropierea staţilor de metrou au fost amenajate peste 1200 de locuri de parcare unde şoferii îşi pot lăsa maşinile, gratuit. Pentru fluidizarea traficului din zonă au fost realizate şi benzi speciale destinate transportului în comun între stațiile de metrou Lujerului și Politehnică.

Primarul sectorului 6 spune că în perioada următoare Bulevardul Timişoara, o altă arteră importantă, va intra în reabilitare.

 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close