Antena 3 CNN Actualitate Buluc la pachetele de la parastasul lui Vadim Tudor

Buluc la pachetele de la parastasul lui Vadim Tudor

Buluc la pachetele de la parastasul lui Vadim Tudor
Sursa foto: Foto: VideoNews
24 Oct 2015   •   12:30

Fetele lui Corneliu Vadim Tudor îşi plâng tatăl, la parastasul de 40 de zile. În această dimineaţă, soţia, împreună cu cele două fiice, au mers la biserică, la slujba de pomenire. 

 
Corneliu Vadim Tudor, fondatorul Partidului România Mare, a murit la Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armatei. 
 
Politicianul a suferit un infarct şi a fost supus unei intervenţii. Medicii au încercat să îl resusciteze şi să îl stabilizeze pe Corneliu Vadim Tudor, însă fără rezultat, decesul fiind înregistrat la ora 18.30.
 
Corneliu Vadim Tudor (născut pe 28 noiembrie 1949 la Bucureşti) a fost fondatorul Partidului România Mare şi membru al Parlamentului European. 
 
S-a făcut remarcat în spaţiul public prin temperamentul său vulcanic şi naţionalismul pronunţat, printr-un război perpetuu cu "duşmanii acestei ţări".
 
A avut o bogată carieră politică, a fost membru al Parlamentului în mai multe legislaturi, membru al Parlamentului European şi a candidat de mai multe ori la alegerile prezidenţiale. În 2000 a ajuns în turul doi al acestora, unde a obţinut puţin peste 30% din sufragii.
 
A avut o activitate publicistică impresionantă, cu peste 30 de volume publicate. A scris şi proză şi poezie, iar o parte din operele sale au fost traduse în mai multe limbi.
 
A înfiinţat mai multe reviste şi ziare, cel mai cunoscut nume dintre acestea fiind "România Mare".
 

×
Subiecte în articol: Corneliu Vadim Tudor parastas moarte deces
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close