Antena 3 CNN Actualitate O bunică din Câmpulung şi-a salvat nepoata din mâinile traficanţilor şi a organizat un flagrant

O bunică din Câmpulung şi-a salvat nepoata din mâinile traficanţilor şi a organizat un flagrant

O bunică din Câmpulung şi-a salvat nepoata din mâinile traficanţilor şi chiar a organizat un flagrant pentru a-i prinde pe suspecţi.

O bunică din Câmpulung şi-a salvat nepoata din mâinile traficanţilor şi a organizat un flagrant
Sursa foto: BBC
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Ian 2022   •   20:59

Avem în exclusivitate declaraţiile tatălui fetei traficate care apare într-un reportaj al jurnaliştilor BBC. Disperat că Poliţia nu face nimic să îi scoată copilul din mâinile traficanţilor, bărbatul şi-a salvat singur fata.

Acesta a povestit cum mama sa, respectiv bunica fetei a organizat un flagrant la care Poliţia a refuzat să participe.

Acum, după şase ani de chin, familia trăieşte în Marea Britanie. Tatăl victimei spune că este singura metodă să îşi salveze fata din mâinile traficanţilor de droguri şi carne vie.

Andreea a început să se drogheze când avea doar 12 ani, fiind convinsă de o colegă de şcoală mai mare cu doi ani. De aici şi până la prostituţie pentru a face rost de bani de droguri a fost o cale scurtă.

De fiecare dată când copila lipsea de acasă, familia anunţa Poliţia, dar fără succes, după cum a declarat chiar mama fetei în reportajul BBC.

"La Poliţie când mergeam, nu auzeam decât că ei nu au ce să facă, că nu au personală să poată merge să o caute. Ieşeam în oraş şi o căutam cu maşina", a declarat femeia.

Tatăl fetei a povestit în exclusivitate pentru Antena 3 că a fost organizat chiar şi un flagrant, iar Poliţia a refuzat să se implice.

"Când a fost găsită fata, în portbagajul maşinii, aia a fost prima oară când a dispărut ea. A găsit-o mama pentru că Poliţia a zis că nu are timp să o caute şi mama atunci s-a interesat, a făcut flagrant, a găsit traficantul de droguri, l-a sunat şi i-a zis că vrea să cumpere droguri de la el.

Ştia că fiica mea era în posesia lui. S-au întâlnit la stadion, unde se vând droguri noapte de noapte, e o parcare foarte mare acolo.

S-au întâlnit, a deschis portbagajul maşinii şi fata mea era acolo drogată. Şi culmea, soţia mea i-a sesizat înainte (n.r. pe poliţişti): Domle' vezi că maşina e asta, le-a dat numărul de înmatriculare. Nimic nu s-a făcut. O găseşti în maşină, anunţi şi nimic. Sunt mână în mână. Nimeni nu face nimic", a declarat bărbatul.

Calvarul a luat sfârşit abia după şase ani când părinţii au reuşit să o scape pe Andreea din mâinile traficanţilor din Câmpulung.

×
Subiecte în articol: Câmpulung
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close