Antena 3 CNN Actualitate Bunica jurnalistului sportiv Mihai Dolinschi, decedat aseară, declarații emoționante despre nepotul său: ”L-am învățat să fie ascultător, să-și facă munca cu multă dragoste”

Bunica jurnalistului sportiv Mihai Dolinschi, decedat aseară, declarații emoționante despre nepotul său: ”L-am învățat să fie ascultător, să-și facă munca cu multă dragoste”

Ani Oprea, bunica jurnalistului sportiv Mihai Dolinschi, care a decedat ieri seară în urma unui stop cardiac, a vorbit pentru Antena 3 despre relația pe care a avut-o cu nepotul ei. Aceasta spune despre Mihai Dolinschi că a fost un om foarte dedicat profesiei de jurnalist și foarte muncitor.

Bunica jurnalistului sportiv Mihai Dolinschi, decedat aseară, declarații emoționante despre nepotul său: ”L-am învățat să fie ascultător, să-și facă munca cu multă dragoste”
Sursa foto: Antena 3
de Adelina Miron    |    20 Iul 2021   •   15:46

Ani Oprea a declarat că și-a văzut nepotul ultima dată săptămâna trecută și că acesta i-a mărturisit că a avut un coșmar.

„Ultimele momente trăite alături de Mihai au fost joi săptămâna trecută. M-a sunat să mă întrebe ce fac, cum mă simt, mă suna mereu, îmi purta de grijă pentru că am și eu probleme de sănătate.

Mi-a zis că a visat un vis urât. A fost cutremur și dintre toți cei pe care îi îndrăgea numai eu am murit și pentru el a fost tragedie.

Pierderea lui pentru mine înseamnă durere, pentru care n-am să pot niciodată să găsesc leacul. Am fost ca niște prieteni. De mic nu i-am permis să-mi spună bunica și să-mi spună pe nume, să fim mai apropiați.”, spune Ani Oprea.

Bunica lui Mihai Dolinschi vorbește în termeni laudativi despre nepotul ei pe care chiar ea l-a educat, așa cum a povestit.

„L-am învățat să fie ascultător, să-și facă munca cu multă dragoste, să fie profesionist, ceea ce mi-a demonstrat că așa era. Am ascultat multe interviuri, toți l-au lăudat.

Avea o măsuță unde urmărea meciurile și nota lucruri. Mihai înainte de a merge la comentariu își făcea lecțiile ca un elev.

Când venea, spunea am venit la voi sa mă odihnesc, mă simt foarte obosit. Serveam masa. Avea anumite principii ale lui. Eu și tataie îi făceam toate poftele.”

Și tatăl lui Mihai Dolinschi a vorbit despre fiul său. Acesta spune că Mihai Dolinschi era un om cu simțul umorului, în ciuda faptului că era epuizat.

„Mihai a avut simțul umorului. Cele mai frumoase clipe le-am trăit alături de acest copil. După ce mai spunea o glumă, banc, spunea că nu se simte bine, că e obosit. Îi plăcea să-l descânt, îi plăcea să-l mangâi, eu îl mângâiam.

A mai fost în concediu. A venit foarte refăcut, avea altă poftă, alt tonus.

Pentru mine pierderea lui nu poate fi masurată, l-am considerat pe Mihai un bulgăre de aur care acum începe să se disipeze, dar memoria lui nu va fi disipată niciodată.”

Din informațiile obține de jurnalistul Antena 3, Rafaelo Varga, epuizarea ar fi cauza decesului. Mihai Dolinschi își dorea să fie tot mai bun, să știe tot mai multe informații din lumea sportului. Nu dorea să ia o pauză, deși cei de la locul de muncă l-au sfătuit să facă asta. Jurnalistul le spunea celor din familie că dacă ar pleca în concediu ar pierde multă informație.

Membrii familiei spun că Mihai Dolinschi consuma multă cafea  pe fondul epuizării, iar cauza decesului, potrivit unor surse, ar fi stopul cardio-respirator.

×
Subiecte în articol: jurnalist mort
Parteneri
Mecanismul prin care românii cu pensii mici vor rămâne cu mai mulți bani
x close