Antena 3 CNN Actualitate Reacţia emoţionantă a unei bunicuţe când a văzut prima dată marea: "Preţuiţi-vă părinţii şi bunicii atâta vreme cât îi aveţi"

Reacţia emoţionantă a unei bunicuţe când a văzut prima dată marea: "Preţuiţi-vă părinţii şi bunicii atâta vreme cât îi aveţi"

Imaginile cu o bunicuța care se bucură ca un copil când vede pentru prima dată marea au devenit virale pe TikTok.

Reacţia emoţionantă a unei bunicuţe când a văzut prima dată marea: "Preţuiţi-vă părinţii şi bunicii atâta vreme cât îi aveţi"
Sursa foto: Captură video TikTok Bogdan Bacos
de Claudia Popovici    |    01 Noi 2022   •   16:42

Filmulețul în care bunicuța pășește pentru prima dată pe nisip şi admiră marea au fost postate de nepotul său pe TikTok.

Întâmplarea a avut loc pe o plajă din Germania, iar reacția femeii a impresionat pe toată lumea. La scurt timp postarea a devenit virală.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În imagini se vede cum bunicuța s-a bucurat ca un copil când a văzut prima dată nisipul, apa, dar mai ales scoicile pe care a ţinut să le adune în buzunar pentru a le păstra ca amintire.

„Asta e ultimul pentru ca bunica ma cearta ca “o fac de rușine”… Promit ca nimic nu e regizat. Azi am reușit sa o ducem la mare. A adunat 2 buzunare de scoici“, spune Bogdan, nepotul bunicuței pe TikTok.

@brogran Asta e ultimul pentru ca bunica ma cearta ca “o fac de rusine”… Promit ca nimic nu e recizat. Azi am reusit sa o ducem la mare. A adunat 2 buzunare de scoici ?❤️ #grandma #bunica #viral #fy #firsttime #sea #80yearsold ♬ original sound - Bogdan Bacos

Cu gândul la cei de acasă, dar şi la bunicii şi părinţii care astăzi nu mai sunt, zeci de internauţi au reacţionat la gestul emoţionant al femeii.

"Doamne ...chip blând ,sa fie sănătoasă și să vă bucurați de bunicuța mulți ani", spune cineva.

 "Prețuiți-vă părinţii şi bunicii atâta vreme cât îi aveți"

"Felicitări! M-aş fi bucurat să fi văzut şi bunica mea marea, dar din păcate nu mai e.. şi când a fost nu am putut să o duc.. Apreciază cât o ai", a mai spus o femeie. 

"Bucurie izvorâtă dintr-un suflet frumos", a mai comentat cineva.

"M-ai făcut sa plâng… bunica mea are 90 de ani și nu mai pot pleca la drum lung cu ea, dar regret din suflet că nu am reușit să ii fac așa o amintire", a mai spus cineva.

 "Prețuiți-vă părinţii şi bunicii atâta vreme cât îi aveți", mai spune un bărbat. 

"Ne faci să ne simțim vinovați că am omis un lucru important din viaţa bunicilor noștri, sunt mulţi cei care nu au văzut marea nici o dată", mai spune cineva.

"Doamne cât bun simt și ce sinceritate au bunicii !Foarte frumos să-i oferiți asta la vârsta ei", a mai spus cineva.

"Ce fain ! Foarte frumos din partea voastră. Sănătate multa bunicuței și vouă și sa v-a bucurați de ea și sa-i face-ți multe bucurii", mai spune o femeie.

"Felicitări, vouă ! Părinții merită totul", mai conchide cineva. 

×
Subiecte în articol: plaja Germania bunicuţă nepot
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close