Antena 3 CNN Actualitate Bunicul Luizei, declarații sfâșietoare, cu ochii în lacrimi: „Am primit două telefoane. Mi-au zis că e în Elveția”

Bunicul Luizei, declarații sfâșietoare, cu ochii în lacrimi: „Am primit două telefoane. Mi-au zis că e în Elveția”

Bunicul Luizei, declarații sfâșietoare, cu ochii în lacrimi: „Am primit două telefoane. Mi-au zis că e în Elveția”
Sursa foto: sursă foto: captură Antena 3
08 Aug 2019   •   16:48

Bunicul Luizei Melencu, adolescenta dispărută în luna aprilie după ce a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă, a primit două apeluri misterioase după dispariţia fetei.

Bătrânul susţine că apelurile ar fi venit din partea a două persoane diferite, deoarece vocile sunau cu totul şi cu totul diferit, însă mesajul a fost asemănător: „Luiza a plecat la muncă în străinătate”.

„Am primit doua apeluri la două zile dupa dispariție. A zis că la insistențele unei prietene nu mai vrea să vina acasă. Am cerut-o la telefon. Mi-a zis că nu vrea să vorbească cu mine și mi-a închis telefonul. Al doilea telefon a fost altă voce, prima voce era mai tânără, a doua voce era ca a mea, mai în vârstă, 50-60 de ani cu aproximație. Telefonul a fost scurt, a zis ”A ajuns cu bine în Elveția, nu vă faceți probleme”, dupa care mi-a închis . Erau numere de România”, a mărturisit bunicul Luizei.

Citește Și Răsturnare de situație în cazul criminalului din Caracal. Avocat: Soția lui Dincă s-a întors în casa ororilor după dispariția Luizei

 

×
Subiecte în articol: Gheorghe Dincă Caracal Luiza Melencu
Parteneri
Noi detalii despre starea lui Florin Piersic
x close