Antena 3 CNN Actualitate Bunicul Luizei Melencu, după ce a aflat de amenda dată de DIICOT: „O să vindem terenul și casa ca să o plătim. Asta e singura soluție”

Bunicul Luizei Melencu, după ce a aflat de amenda dată de DIICOT: „O să vindem terenul și casa ca să o plătim. Asta e singura soluție”

Bunicul Luizei Melencu, după ce a aflat de amenda dată de DIICOT: „O să vindem terenul și casa ca să o plătim. Asta e singura soluție”
Sursa foto: foto- captură Antena 3
27 Sep 2019   •   14:42

Mama Luizei Melencu încă nu s-a hotărât dacă va permite autorităţilor să ridice probe biologice pentru noi analize. Deşi a primit amenda maximă, de 5000 de lei, pentru că nu s-a prezentat astăzi în faţa procurorilor de la DIICOT, femeia se consideră victimă a neglijenţei autorităţilor.

Bunicul Luizei spune că vor fi nevoiți să vândă terenul și casa pentru a plăti amenda și că probabil vor ajunge să doarmă în cort. 

„Cum să primim vestea? Foarte prost ne-a văzut. Noi, din parte vătămată, am ajuns să fim înjosiți, să fim scoși vinovați. Am ajuns ca din reclamanți să devenim suspecți. Noi nu mai putem înțelege nimic din ce se întâmplă în țara asta. Cu ce am greșit? Pentru ce să ne ia acești bani? O să meargă fiica mea la audieri, am spus că o să mergem după ce vor face probe după acele oase și vor veni rezultatele din America. Până nu vine rezultatul, nu vom merge”. 

„O să vindem ce e aici. O să ajungem în situația când vine iarnă să dormim în cort. O să cumpărăm un cort dacă ne mai rămâne o sumă de bani. O să vindem terenul și casa și asta e singura soluție”, a spus bunicul adolescentei de 18 ani. 

Umilință, batjocură și multă durere, asta e în sufletul bunicului Luizei Melencu. 

×
Subiecte în articol: mama DIICOT amenda
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close