Antena 3 CNN Actualitate Buşteni. Un bărbat se pune cu ursul în loc să o rupă la fugă (VIDEO)

Buşteni. Un bărbat se pune cu ursul în loc să o rupă la fugă (VIDEO)

Buşteni. Un bărbat se pune cu ursul în loc să o rupă la fugă (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Video News
05 Sep 2010   •   21:21

Ce faci dacă te-ntâlneşti cu ursul? În niciun caz aşa ceva. Protagonistul filmuleţului de mai jos este un exemplu de inconştienţă maximă. Se poartă cu un animal sălbatic ca şi cum ar avea de-a face cu o vietate inofensivă. Mare minune că a scăpat întreg bărbatul. Dar nu cumva să încercaţi să-i urmaţi exemplul. E extrem de periculos.

Ursul coborâse în oraş pentru porţia zilnică de mâncare. A dat peste o haită de câini, hotărâtă să-şi apere teritoriul. Spectator era un localnic care, în loc s-o rupă la fugă, a scos camera şi a început să filmeze. La un moment dat, bărbatul a încercat chiar să facă pe viteazul, dar ursul a ripostat.

Abia acum omul fuge de rupe pământul. Şansa lui au fost câinii care l-au încolţit din nou pe urs. Şi care, de fapt, i-au salvat viaţa. Un animal atât de puternic l-ar fi putut omorî cu câteva lovituri.

În cartierul Palanca din Buşteni, există, însă, şi localnici terorizaţi de animalele care umblă pe străzi toată noaptea.

Nici nu-şi lasă copiii afară, după lăsarea întunericului.

Însă e inutil, povestesc oamenii, şi asta pentru că urşii coboară înapoi. La porţile mânăstirii aflate în zonă, călugării le dau de mâncare câinilor vagabonzi. Însă mirosul ademeneşte şi musafiri nepoftiţi.



Observator

×
Subiecte în articol: urs caini barbat mancare busteni
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close