Antena 3 CNN Actualitate Buzău. Incendiu violent la o fermă de animale. Peste 30 de pompieri au intervenit pentru stingerea focului

Buzău. Incendiu violent la o fermă de animale. Peste 30 de pompieri au intervenit pentru stingerea focului

Buzău. Incendiu violent la o fermă de animale. Peste 30 de pompieri au intervenit pentru stingerea focului
Sursa foto: Foto: INTACT Images
30 Dec 2012   •   10:06

Incendiul care a cuprins sâmbătă seară o fermă de animale din localitatea buzoiană Stâlpu nu a fost stins până duminică dimineaţă, intervenţia pompierilor continuând la 12 ore de la izbucnirea focului în care au ars zeci de animale şi câteva sute de tone de furaje.
   
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Buzău, peste 30 de pompieri cu cinci autospeciale au intervenit toată noaptea pentru stingerea incendiului.
   
Primele estimări ale pompierilor arată că în incendiu au ars câteva zeci de animale, dar şi circa 400 de tone de furaje şi grajdul pe o suprafaţă de aproximativ 1.000 metri pătraţi. De asemenea, au fost salvate din flăcări 48 de vaci şi 500 de porci.
   
Duminică dimineaţă în zonă mai sunt două autospeciale care intervin pentru lichidarea focului, care arde încă mocnit atât în grajdul animalelor, cât şi în depozitul de furaje.
   
Incendiul la ferma de animale din localitatea buzoiană Stâlpu a fost semnalat sâmbătă seară, în jurul orei 19.00, iar cauzele nu se cunosc deocamdată. Surse din cadrul ISU Buzău susţin că este posibil ca focul să fi fost provocat intenţionat, poliţiştii care au preluat ancheta urmând să stabilească exact cauza incendiului.
   
Ferma cuprinsă de incendiu aparţine unui om de afaceri, patron al unui cunoscut restaurant din municipiul Buzău.

×
Subiecte în articol: localitate Buzau foc interventie
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close