Antena 3 CNN Actualitate Cabinetul notarial care a legalizat cumpărarea de către Ioana Băsescu a terenului de la Călăraşi, verificat de Uniunea Notarilor

Cabinetul notarial care a legalizat cumpărarea de către Ioana Băsescu a terenului de la Călăraşi, verificat de Uniunea Notarilor

Cabinetul notarial care a legalizat cumpărarea de către Ioana Băsescu a terenului de la Călăraşi, verificat de Uniunea Notarilor
de S.T.    |    20 Noi 2013   •   16:54

Cabinetul notarial care a legalizat cumpărarea de către Ioana Băsescu a terenului de la Călăraşi este verificat de Uniunea Notarilor.

Fiica cea mare a preşedintelui Băsescu, Ioana, a achiziţionat un teren agricol de 290,41 hectare în judeţul Călăraşi, contractând un credit ipotecar pe 30 de ani de peste un milion de euro şi achitând din surse proprii aproape 280.000 de euro.

Din documentele date publicităţii de fiica preşedintelui reiese că suma împrumutată de la CEC Bank a fost garantată cu terenul achiziţionat.

Senatul va înfiinţa o comisie de anchetă cu privire la activitatea C.E.C. Bank, după uriaşul scandal izbucnit în jurul terenului din Călăraşi achiziţionat de familia Basescu.

De asemenea, premierul Victor Ponta a afirmat că a discutat cu liderii grupurilor parlamentare pentru înfiinţarea unei comisii de anchetă în "cazul Călăraşi".

Citeşte şi:

Subvenţii ilegale pe moşia lui Băsescu. Fostul proprietar a încasat 15.000 de euro de la APIA pentru terenul vândut

×
Subiecte în articol: Ioana Basescu Senat Comisie de ancheta
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close