Antena 3 CNN Actualitate Cadavre de animale aruncate pe albia unui râu din Argeş. Autorităţile au găsit aproape o tonă de resturi animaliere

Cadavre de animale aruncate pe albia unui râu din Argeş. Autorităţile au găsit aproape o tonă de resturi animaliere

Aproape o tonă de resturi animaliere au fost descoperite pe o suprafaţă de 100 de metri pătraţi, pe malul râului Cotmeana, în judeţul Argeş, anunţă Apele Române.

Cadavre de animale aruncate pe albia unui râu din Argeş. Autorităţile au găsit aproape o tonă de resturi animaliere
Sursa foto: Apele Române/ Facebook
de Silvia Preda    |    22 Noi 2021   •   17:42

Este vorba despre deşeuri provenite din sacrificarea animalelor.Autorităţile au demarat o anchetă pentru descoperirea poluatorului.

”Aproape o tonă de resturi animaliere împrăştiată pe o suprafaţă de 100 de metri pătraţi. Deşeurile au fost găsite în albia şi pe malul râului Cotmeana în zona comunei Cotmeana din judeţul Argeş de către echipa de inspectori de la Apele Române Argeş-Vedea şi reprezentanţii Gărzii de Mediu – Comisariatul Judeţean Argeş.

Din primele verificări, reiese că acestea proveneau din sacrificarea animalelor (bovine, caprine, ovine)”, a transmis, luni, Administraţia Naţională Apele Române.

Aproape o tonă de resturi animaliere împrăștiată pe o suprafață de 100 de metri pătrați

Reprezentanţii administraţiei publice locale Poiana Lacului au îndepărtat deşeurile.

În urma controlului a fost demarată o cercetare comună a Administraţiei Bazinale de Apă Argeş-Vedea, Gărzii de Mediu – Comisariatul Judeţean Argeş şi Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Argeş, cu scopul identificării provenienţei resturilor de animale şi a celor care se fac vinovaţi de aruncarea deşeurilor. 

×
Subiecte în articol: animale Cotmeana Argeş
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close